Patshull Road

Patshull Road The existing dwelling is a semi detached three-storey house early Victorian house within the Bartholomew Estate Conservation Area of Kentish Town. It has a slate pitched hipped roof with a lead clad dormer to each elevation. The intention was for the new works to contrast with the existing dwelling, whilst adding to the…Patshull Road The existing dwelling is a semi detached three-storey house early Victorian house within the Bartholomew Estate Conservation Area of Kentish Town. It has a slate pitched hipped roof with a lead clad dormer to each elevation. The intention was for the new works to contrast with the existing dwelling, whilst adding to the…

Adjacent House

Adjacent House The client asked us to provide a new dwelling in a prominent corner of a sloping site, which overlooks a park within a conservation area. We envisaged a long slim and low development nestling inside an enveloping arm of lime mortar and London stock brick providing shelter and privacy for the occupants, whilst…Adjacent House The client asked us to provide a new dwelling in a prominent corner of a sloping site, which overlooks a park within a conservation area. We envisaged a long slim and low development nestling inside an enveloping arm of lime mortar and London stock brick providing shelter and privacy for the occupants, whilst…

Paines Lane

Paines Lane We were commissioned to renovate the existing house, convert the roof space into children's accommodation and provide additional spaces consisting of kitchen, dining areas, a master bedroom, bathroom, dressing room suite, garages and lobby areas. Built as part of the early twentieth century suburban expansion along the route of the Metropolitan line, the…

Maldon Road

Maldon Road A handsome Victorian dwelling of red brick situated within a Conservation Area in Colchester, the existing garden rose steeply towards the rear of the plot. We were asked to design a single storey addition to the rear of the house and develop the landscaping to take account of the change in level. We…Maldon Road A handsome Victorian dwelling of red brick situated within a Conservation Area in Colchester, the existing garden rose steeply towards the rear of the plot. We were asked to design a single storey addition to the rear of the house and develop the landscaping to take account of the change in level. We…