Lantern House

Lantern House A new build dwelling on a compact site, adjacent to a public footpath and a disused electrical sub-station. The new dwelling is organised around an internal courtyard. To the South of the site is a master bedroom suite. To the North of the site is the kitchen and living area. The Northern end of…

Patshull Road

Patshull Road The existing dwelling is a semi detached three-storey house early Victorian house within the Bartholomew Estate Conservation Area. It has a slate pitched hipped roof with a lead clad dormer to each elevation. It is intended that the new works will contrast with the existing dwelling, whilst adding to the character and enhancing…

Church Hill Barn

Church Hill Barn “David Nossiter Architects are the creative genius behind this stunning Suffolk barn conversion.” The Sunday Times “Winner of best restoration in last year’s Sunday Times British Homes Awards, this 5,000 sq ft barn conversion by the London-based architect David Nossiter shows how cathedral-like spaces can be made liveable..." The Sunday Times “To tackle…

Pye Barn

Pye Barn The site, an eighteenth century aisled framed barn in rural Oxfordshire, had been converted to a dwelling fifty years ago and was in desperate need of modernisation. We wanted to provide a contemporary design without compromising the rural setting and oak structure of the original barn. More specifically, it was to be a…

Coach House

Coach House The site is a compact two-storey former mews house, situated among a cluster of locally Listed Victorian dwellings fronting a narrow lane and located within a Conservation Area. The ambition for the project was to enlarge the living, cooking and master bedroom spaces. The strategy was to relocate the external space to first…

Paines Lane

Paines Lane We were commissioned to renovate the existing house, convert the roof space into children's accommodation and provide additional spaces consisting of kitchen, dining areas, a master bedroom, bathroom, dressing room suite, garages and lobby areas. Built as part of the early twentieth century suburban expansion along the route of the Metropolitan line, the…

Peckham Road

Peckham Road The renovation and alteration of an apartment within an Edwardian dwelling, the kitchen area was integrated with the sitting room to create a large open-plan living and dining area. The sleeping and bathroom spaces were extensively refurbished. Dimmable lighting concealed within a partition frames the kitchen area, defined by a freestanding birch clad…